Vážení čtenáři,
právě jste obdrželi první elektronický newsletter Packaging Herald, který každých 14 dní přinese do 7200 e-mailových schránek souhrn nejdůležitějších obalových novinek z webového portálu www.packagingherald.cz. Neuniknou vám proto žádné žhavé novinky z oblasti balení. Neméně důležitou událostí na obalovém trhu bude zveřejnění elektronické verze historicky prvního vydání magazínu Packaging Herald. Od 24. srpna vám na www.packagingherald.cz umožní non stop přístup k užitečným informacím.
Také eMagazín vyšleme na 7200 e-mailových adres. O týden později bude navíc k dispozici i tištěná verze. Moderní B2B magazín o novinkách a trendech v obalovém průmyslu nebude chybět na MSV Brno, FachPack Norimbek, Brau Beviale a podzimním logistickém kongresu SpeedChain.
 

Adriana Weberová

web editorka
weberova@packagingherald.cz

 
Heineken to s tříděním odpadů myslí vážně
V roce 2014 recyklovala společnost Heineken více než 99 % obalových materiálů. Společnost EKO-KOM ji proto udělila osvědčení o úspoře emisí za rok 2014.

Více →

 
EPAL pomáhá čistit trh od padělků
Evropská paletová asociace (EPAL) dodržela slovo dané výrobcům a opravcům europalet ve věci čištění českého trhu od padělků. První krokem bylo školení pracovníků Celní správy ČR o rozpoznávání padělků europalet EPAL.

Více →

 
Opatření pro dovoz v dřevěných obalech z Číny bylo prodlouženo
Na základě rozhodnutí Komise o dohledu a rostlinolékařských kontrolách, byla přijata opatření pro dovoz vyjmenovaného zboží, které je dováženo prostřednictvím dřevěných obalů z Číny.

Více →

 
První devítibarevný stroj v Grafobal Group je ve Skalici
Tiskařský stroj velký asi jako tři dvoupatrové autobusy za sebou, který by už za zhruba čtyři měsíce nepřetržité produkce pokryl vyrobenými obaly zeměkouli okolo rovníku, zprovozní na konci roku společnost GRAFOBAL Skalica.

Více →

Tato zpráva je oznámením internetového portálu www.packagingherald.cz. Copyright 2015 KON Agency s.r.o., Na Květnici 616/4, Praha 4. Všechna práva vyhrazena. Twitter LinkedIn