INSPIRACE PRO VÁŠ BYZNYS A INOVACE

Získejte s Packaging Herald volný vstup
na PIP v Londýně
Ve dnech 26. a 27. května se v Londýně uskuteční již 5. ročník Packaging Innovation Programme (PIP). Tentokrát se zaměří především na oblast FMCG. Na stejném místě proběhne i Global Brand Protection Innovation Programme. Mediálním partnerem akce je i magazín Packaging Herald, jehož čtenáři z řad uživatelů obalů mají možnost získat volnou vstupenku na obě akce a další benefity s účastí spojené. Více.

 
Japonci objevili „plastožravou“ bakterii  
Japonští badatelé konečně objevili dlouho hledanou bakterii, která je schopná pojídat plast tvořící základ valné většiny vyrobených plastových lahví. Průlomový objev publikoval časopis Science.

Více →

 
Pivovar Holba mění lahve i přepravky
Mění se nejen lahve a přepravky, ale také design etiket, šátečky a pivní korunky.  Nové lahve, které nahradí původní NRW, na první pohled zaujmou delším hrdlem a ve skle embossovaným logem.

Více →

 
Na pulty se vrací retro balení GRANKO
Do českých obchodů se vrací limitovaná edice retro balení GRANKO s holčičkou Veronikou. Na tuzemský trh byl instantní kakaový nápoj uveden již v roce 1979.

Více →

 
Konference ObalTrend přináší především osobní profesní rozvoj
Pro dnešní dobu plnou moderních technologií ovšem platí, že kdo umí a dělá, samozřejmě má, ale kdo k tomu všemu ještě i ví, má mnohem víc. Přijeďte proto i vy na konferenci ObalTrend 2016.

Více →

 
Inovovaný stroj Rapida 145 zvládne 18 000 archů a má dvojitý vykladač
Obchodní jednotka KBA-Sheetfed představí na veletrhu Drupa jako jediný vystavovatel technické zařízení pro velkoformátový tisk – inovovaný stroj Rapida 145.

Více →

Tato zpráva je oznámením internetového portálu www.packagingherald.cz.
Copyright 2015 KON Agency s.r.o., Na Květnici 616/4, Praha 4. Všechna práva vyhrazena.

Twitter   LinkedIn   YouTube